2019-10-20 09:51:00• hírek • Bede Emőke

Közel 700 szabad munkahelyet jegyeznek Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 658 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 35 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 461 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 162 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.


Leginkább alkatrész-összeszerelőkre van szükség, a szabad helyek száma meghaladja a 90-et is. Varrodai alkalmazottakból is szükség van 21-re, minőségellenőrökből pedig egyenesen 14-re. Árumozgatói pozícióra 27 személyt, Csomagolói részlegre 16 személyt keresnek, valamint vannak olyan cégek is, melyek por és granulátum formájú termékek csomagolására keresnek szakképzetlen munkaerőt, szám szerint 25-öt. De ha valaki a gumimegmunkáláshoz ért, akkor neki is tanácsos felkeresnie az ügynökséget, ugyanis legalább 21 személyre volna szüksége a különböző vállalatoknak. Akinek pedig inkább a famegmunkáláshoz van tehetsége, az is jelentkezhet, ugyanis 17 asztalost is keresnek.


Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az ügynökség székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk: 0261 770 237.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: